vineri, 13 martie 2009

say stop

e 12 noaptea. ar trebui sa imi fac tema.
palavragesc cu o buna prietena. despre dragoste si alti demoni, dar nu cartea, ci experiente personale. ma vad in ea. vad in fiecare fraza ceea ce s-a intamplat acum cateva luni. as vrea ca ei sa ii fie bine, pentru ca o iubesc mult.asa ca am speranta.dar fiindca acum suflu si-n iaurt, stiu ca lucrurile nu sunt asa simple cum ar trebui sa fie.
daca stai dupa curu' lui nu rezolvi nimic. se duce tot romantismul. dragostea e ceea ce ramane dupa primele vapai. adica potriveala si potrivire. compatibilitate. atunci cand el stie cuburi de zahar sa iti puna in cafea. atunci cand te intreaba daca esti ok si nu te plictisesti cand el lipseste. cand dupa ce il pupi 5 minute te pupa 6. atunci cand ea iti cumpara confetti si coifuri de ziua ta pentru ca stie ca ai vrea sa te simti copil. cand te inveleste noaptea. iubire e atunci cand adormiti imbratisati strans si va treziti cu gatul stramb.
as vrea sa nu ii fie frica. ce e adevarat rezista sinceritatii. compromisurile se fac de ambele parti. si niciodata in cantitati prea mari. pentru ca devenim ne-noi. ori ajungem ca in before sunset cand julie delpy isi flutura cele 5 degete si ii zice : say stop. dupa stop urmeaza degetul mijlociu.

3 comentarii:

  1. foarte tare faza cu stop, ăsta era unul din momentele originale din film... un mod mai amuzant de a arăta un anumit deget :)

    RăspundețiȘtergere
  2. iubire e atunci când nu ţi-e frică de iubire :) chiar şi când nu e prezentă (momentan, abonatul "iubire" nu este disponibil. oricum, eşti în reţeaua "iubire").

    RăspundețiȘtergere
  3. Deme, da si mie mi-a ramas foarte vie in minte fraza aia:)) oricum tot filmul a fost dragut, ideea e buna: o conversatie in timp real, pe toata durata filmului.

    Dia, sunt in retea si mi-am reincarcat si cartela.

    RăspundețiȘtergere