marți, 10 februarie 2009

cand n-ai ceva mai bun de facut

Joi, 12 Februarie 2009 Înalt Prea Sfinţitul Bartolomeu organizează "MARŞUL TĂCERII" ÎMPOTRIVA LEZBIENELOR care vor să facă paradă la Cluj. Dacă eşti de partea lui Hristos şi împotriva diavolului şi a lucrurilor nefireşti (Romani 2:24-27) vino joi la ora 13.00 lângă Statuia lui Matei Corvin să ştie lumea că mai există oameni care îl cred pe Dumnezeu şi sunt gata să mărturisească, pentru ca această BOALĂ să nu se răspândească şi să nu fie considerată normalitate! Dă mai departe la toţi din listat ta!


am primit massul asta de curand. in primul rand am ignorat greselile grave care apar in text. femeile alea sunt lesbiene, nu lezbiene.asta dovedeste gradul de cultura al autorului mass-ului. in al doilea rand traim intr-o tara in care ne putem exprima liber, asa ca daca ele au o zi pe an in care fac o parada, de ce naiba sa nu le lasam in pace? in loc sa facem mars de protest am putea in orele alea sa mergem sa facem curat pe strazi, sa ajutam batranii dintr-un azil, sa hranim un copil orfan. daca tot se face apel la Dzeu si religie. cred ca Cel de sus ar fi mai multumit sa ne vada facand ceva bun si util, nu marsuri inutile de protest.


"boala" de care se vorbeste de mai sus e o stare de fapte: femei prinse in corpuri de barbati, barbati prinsi in corpuri de femei. exista si cazuri in care nu e asa, cand datorita unor esecuri si probleme ne refugiem in persoane de acelasi sex. nu vorbesc despre cazurile astea rare, ci despre majoritatea. nici eu nu sunt de acord sa adopte copii, in schimb daca vor sa se iubeasca sa se iubeasca linistiti/linistite. dragostea adevarata nu e un pacat.


si pana la urma, sa fim seriosi. decat sa protestam contra lor de ce nu protestam mai virulent contra pedofililor si violatorilor? aia sunt adevaratii bolnavi.


ei distrug vietile copiilor nostri, nu doua lesbiene ce se plimba de mana pe strada. ei lasa amprente ce nu mai pot fi sterse niciodata, nicidecum niste travestiti care fac o parada. un sot agresandu-si nevasta, asta il marcheaza pe copil, nu un film in care vede doua femei sarutandu-se. de femei o sa se amuze si o sa le uite, dar pumnii raman intipariti adanc. si dupa 20 de ani va utiliza aceeasi metoda. ori va suferi toata viata o trauma pe care nu o cunoaste.


puritani si ipocriti din fire, ne legam de ceea ce ne afecteaza mai putin si nu vedem raul cel mare. ne ascundem sub masti de oameni curati si inchidem ochii unor realitati mult mai groaznice decat parada lesbienelor din cluj.


hai sa facem o petitie si un mars pentru pedeapsa cu inchisoare pe viata pentru violatorii de copii. pentru mamele care isi omoara pruncii. hai sa facem un mars impotriva celor care isi maltrateaza sotiile. care isi bat copiii. pentru ca violenta sa nu se raspandeasca si sa devina o normalitate. asta e ceva ce trebuie sa dai mai departe in lista ta.

2 comentarii:

  1. Cum o fi asta: sa faci "mars" impotriva unei "parade"? Mi se pare trist. Unii zic "eu exist", altii "tu nu existi". Ai dreptate. Insa iti dai seama ca mariajul intre blandete si intransigenta este greu de realizat, asa ca s-au gandit ei: mai bine ne strangem sub un inalt patronaj(vezi textul mesajului)...ca altminteri nu avem initiativa proprie inspre un "mai bine" care sa faca apel la ratiunea personala. Asta e inca si mai trist....

    RăspundețiȘtergere
  2. da, ai dreptate.e trist si injust din mai multe puncte de vedere. sunt curioasa daca va iesi urat, cu violenta.

    RăspundețiȘtergere