marți, 3 februarie 2009

Sunt in panoul tau de control.M-ai alungat, m-ai renegat, m-ai uitat, dar eu sunt tot timpul cu tine ( citat cules dintr-un blog)

Există goluri care nu mai pot fi umplute nicodată şi poze care nu pot fi aruncate niciodată şi cutiuţe care nu pot fi golite niciodată şi ţigări care nu mai pot fi aprinse şi luminiţe care nu se sting şi zâmbete care se înfig adânc şi degete care nu mai pot fi atinse şi culori care nu mai pot fi observate şi pitici pe creier care ţopaie. Uneori am impresia că nu avem ce face, ducem cu noi veşnic povara unui vis prea mare şi prea neîmplinit, o primavară şi o toamnă, atât de diferite, dureros de diferite şi totuşi la fel dacă credem că începuturile şi sfârşiturile sunt doar două capete.


Capetele unei brăţări verzi, de pe mâna ta.


later edit: a sunat interfonul.

c'est moi, a zis.

life still goes on, isn't that ironic, vorba cantecului? un nou inceput cu un sfarsit previzibil de asta data din alte motive. daca atunci a fost vorba de distanta sufleteasca, in povestea noua e vorba de distanta in kilometri. vor fi cateva mii de kilometri intre noi.insa mai sunt cateva luni pana atunci.asa, ca sa fie mai greu pentru toata lumea.

5 comentarii:

  1. off de nu ar fi atat de departe, poate si inima mea ar bate altfel,,acum doar bate..bucura-te deoarece pana la urma prezentul conteaza, restul sunt dorinte, vise, amintiri,vorbe, mesaje , frustrari..nimic concret...

    RăspundețiȘtergere
  2. nu-i nimic.
    foloseste ZAPP.the next generation network.

    RăspundețiȘtergere
  3. maria, da ai dreptate.
    anubis, ma conectez, nici grija:))

    RăspundețiȘtergere